Na mijn universitaire opleiding heb ik gekozen voor meer evenwicht tussen het intellectueel werk en het vakmanschap met de handen. In 1991 ben ik gestart als zelfstandig schrijnwerker-meubelmaker.

Van bij het begin heb ik mij toegelegd op het werken met ecologisch verantwoorde materialen en met massief hout.

Mijn logo verbeeldt het ambachtelijk werk dat uitgevoerd wordt op de traditionele manier; met oog voor detail.

Hout in en aan het huis is mijn passie. Ik maak meubels op maat en naar model en herstel beschadigd houtwerk met respect voor het authentieke karakter ervan. Ik zet binnen- en buitenschrijnwerk. Ik leg houten vloeren en verzorg de volledige inrichting van nieuwe ruimten. Bij restauratie ruim ik alle vroegere ingrepen op om vanaf de oorspronkelijke structuur een eigentijds geheel te maken. Wat de tijd krom getrokken heeft, trek ik terug recht.

Na grondig overleg reik ik de klant een gepaste oplossing aan. Ingewikkelde opdrachten werk ik af naar de wens van de opdrachtgever. Indien gewenst, dan sta ik de klant bij vanaf het ontluiken van zijn project tot en met de uiteindelijke uitvoering ervan. Dat zie ik als een uitdaging. Waar grote ondernemingen geen antwoord kunnen bieden, sta ik klaar.

Voor professioneel en uitgebreid advies kan de klant of de handige doe-het-zelver eveneens bij mij terecht. Met dit advies wil ik de zoekende belangstellende de ruimte bieden om vrij zijn eigen keuzes te maken.

Werk en advies reken ik aan het gebruikelijke uurloon van de schrijnwerker.